CHULALONGKORN UNIVERSTIY AUDITORIUM FINALIST / 2022  Bangkok / THAILAND

PAN LIGHT FIRST PRIZE / 2022 VIABIZZUNO LATUALUCE DUE / Bologna / ITALY

VITHA RECEPTION 2021  Khao Khor / THAILAND

REPURPOSING BANGKOK ROWHOUSE 2020  Bangkok / THAILAND

RESTAURANT IN SATTAHIP 2020  Sattahip / THAILAND
GREY MATTER RUNNER UP / 2019  EUROPAN 15 / Auby / FRANCE 
KIC TRIPOLI 2019  Tripoli / LEBANON
100% WOODEN HOUSE FIRST PRIZE / 2019  Montlouis-sur-Loire / FRANCE

PARIS APARTMNET 2019  Paris / FRANCE

FINLAND NATIONAL ART MUSEUM ANNEX 2019  Helsinki / FINLAND
LA CHARTREUSE DE NEUVILLE  2018  Neuville-sous-Montreuil / FRANCE

COLOR LAB SALON 2018  Bangkok / THAILAND
RUSSIAN STANDARD HOUSING THIRD PRIZE / 2018 Moscow / RUSSIA
KYOTO HOUSE  2017  Kyoto / JAPAN
SEOUL ART COMPLEX  2017  Seoul / KOREA
YOYOGI PARK INSTALLATION FOR 2020 OLYMPIC 2017  Tokyo / JAPAN
LOMBADINI ANTIPAROS RESIDENCE 2016 Antiparos / GREECE

CHANDRA RESIDENCE 2014  New Hamshire / USA


NYC TRANSIT 2018  New York / USA

REHABITAING SWOPE CENTER  2019 Wood Hole / USA

SHIKUMEN LI LONG HÔTEL SALON 2019  Shanghai / CHINA

LASTING TIMBER  2020  Raleigh Durham / USA

COLUMNIZATION  2020  Raleigh / USA


KYOTO HOUSE

Team: Peeraya Suphasidh
Client: Private Client
Program: National Museum Extension
Location: Kyoto, Japan
Area: 42.3 m2
Status: Schematic


Study for a small house in Kyoto, Japan. The the project’s narrow configuration challenges the layout of a typical residential type.