CHULALONGKORN UNIVERSTIY AUDITORIUM FINALIST / 2022  Bangkok / THAILAND

PAN LIGHT FIRST PRIZE / 2022 VIABIZZUNO LATUALUCE DUE / Bologna / ITALY

VITHA RECEPTION 2021  Khao Khor / THAILAND

REPURPOSING BANGKOK ROWHOUSE 2020  Bangkok / THAILAND

RESTAURANT IN SATTAHIP 2020  Sattahip / THAILAND
GREY MATTER RUNNER UP / 2019  EUROPAN 15 / Auby / FRANCE 
KIC TRIPOLI 2019  Tripoli / LEBANON
100% WOODEN HOUSE FIRST PRIZE / 2019  Montlouis-sur-Loire / FRANCE

PARIS APARTMNET 2019  Paris / FRANCE

FINLAND NATIONAL ART MUSEUM ANNEX 2019  Helsinki / FINLAND
LA CHARTREUSE DE NEUVILLE  2018  Neuville-sous-Montreuil / FRANCE

COLOR LAB SALON 2018  Bangkok / THAILAND
RUSSIAN STANDARD HOUSING THIRD PRIZE / 2018 Moscow / RUSSIA
KYOTO HOUSE  2017  Kyoto / JAPAN
SEOUL ART COMPLEX  2017  Seoul / KOREA
YOYOGI PARK INSTALLATION FOR 2020 OLYMPIC 2017  Tokyo / JAPAN
LOMBADINI ANTIPAROS RESIDENCE 2016 Antiparos / GREECE

CHANDRA RESIDENCE 2014  New Hamshire / USA


NYC TRANSIT 2018  New York / USA

REHABITAING SWOPE CENTER  2019 Wood Hole / USA

SHIKUMEN LI LONG HÔTEL SALON 2019  Shanghai / CHINA

LASTING TIMBER  2020  Raleigh Durham / USA

COLUMNIZATION  2020  Raleigh / USA



PARIS APARTMENT

Team: Peeraya Suphasidh, Benoist Desfonds, Matthieu Boustany
Client: Private
Program: Apartment Unit
Location: Paris, France
Area: 30 m2
Status: Completed

    With the compact size of the apartment, we want to maximize open space. Partition from one room to the other demolished to create the main space which combined the living and the kitchen area as well as the entrance space, while the bedroom located in the back area is separated from the main living area with a built-in closet. Bathroom is also slightly widen in order to allow more room for use.

Large wooden sliding door allow the two spaces to be both combined as well as separated. The functionality of the apartment are maximized with the spaces created.

The materiality of the apartment is presented in simple finishes, with light gray and while as the main tone. Light wood are utilized to bring a touch of nature and comfort.